Anbefalinger

Her har jeg plukket et par af mine anbefalinger ud, fra andre forældre, som har taget sig mod til, at søge hjælp hos mig og lukke mig ind i deres dagligdag.  Tusind tak, til de familier, for den åbenhed og mod der er blevet vist og givet til mig.

“En anbefaling af Stina ville på ingen måde være for meget! Med hendes store viden om børn på så mange punkter har allerede gjort min hverdag meget nemmere. Jeg er blevet mødt med en stor forståelse for de problematikker jeg har at kæmpe med. Jeg er blevet set på, som en god forælder og har aldrig følt mig dømt eller sat i bås. At skulle lukke nogle ind i sin hverdag på sådan et ømt punkt var et stort valg, men efter og have mødt Stina sidder jeg med en følelse af jeg skulle have gjort det før. Stina er vanvittig dygtig til sit arbejde og hun har formået at jeg som forælder stoler meget mere på mig selv og min måde at opdrage på. Så står du og mangler en som kan være lyttende, nærværende, ikke dømmende, have så meget erfaring på børn, have en masse redskaber og specielt møder dig/jer hvor I er i jeres liv med jeres udfordringer så er det Stina du /I skal ringe til”. 

Skrevet af en enlig mor til søn på 6 år.

 

“Stina har vist mig, at jeg skal stole på mig selv og holde fast når jeg sætter en grænse. Det troede jeg at jeg gjorde før jeg fik Stina og hun kunne forklare mig hvad der skete.”

Skrevet af mor til 2 børn.

 

“Jeg har ingen ord for hvad jeg har været igennem. Det bedste er nok at du også har været der når man står i lort til halsen og bare er ved at give op. Tak for din ærlighed og direkte væremåde. Selvom det også har været hårdt.” 

Skrevet af mor til søn på 5 år.