Om mig

 

Lidt om mig: Jeg  hedder Stina og har to sønner på henholdsvis 19 og 10 år. Jeg er uddannet pædagog og har beskæftiget mig med børn og børns udvikling i over 20 år. Jeg har altid været meget optaget af børneopdragelse og børn og forældres kompetencer. Hvordan man lærer børn at begå sig hjemme og i samfundet. Hvad er vigtigt og hvad er mindre vigtigt, når man skal opdrage sine børn. Hvordan udvikler vi god trivsel, selvværd og selvtillid hos vores børn. Hvordan giver vi barnet den ballast, det har brug for i denne verden. Hvordan får vi en god hverdag fyldt med glæde, ro og overskud hos alle parter.  

Jeg har arbejdet både indenfor normal og- special området.  Indenfor special området har jeg  bl.a været på forskellige behandlingshjem/skoler for normalt begavede børn og unge, med diagnoser indenfor autisme, asperger, tourettes, ADHD. Børn som har haft selv skadende og udad reagerende adfærd. Jeg har desuden været ressourcepædagog i børnehuse.

Min yngste søn er hjertebarn (han har en utæt hjerteklap). Han blev opereret, da han var 11 måneder gammel og skal på et tidspunkt have en kunstig hjerteklap. Desuden har han en øjensygdom Axenfeldt rieger syndrom, som er arveligt fra hans fars side af familien. Da han var lille var han særlig sensitiv og kunne ikke lide høje lyde mm. Han har været gennem meget i sit korte liv, men har udviklet sig til, at blive en dreng med masser af selvkærlighed, humoristisk sans, omsorgsfuld, psykisk robust mm. Jeg er sikker på, at hans positive udvikling, har formet sig, fordi vi har hjulpet og støttet ham med de rigtige værktøjer som forældre.

Min ældste søn er en helt “almindelig”, skrupskør, irriterende, dejlig teenager på 19 år som stadig bor hjemme hos mig, imens han går på gymnasiet. Hans liv, indtil videre, har været præget af dele forældre. Men ellers gik alt efter “bogen”, da han var lille, tja til han blev 13 år, så var han klar til at vise sine forældre, at man også kan gøre dem nervøse, på en helt ny og anden måde, end når de falder ned fra kanten af et stakit, hvor de går på line.