Om mig

 

Lidt om mig: Jeg  hedder Stina og har to sønner på henholdsvis 21 og 12 år. Jeg er uddannet pædagog og har beskæftiget mig med børn og børns udvikling i over 20 år. Jeg har altid været meget optaget af børneopdragelse, børn og forældres kompetencer. Hvordan man lærer børn at begå sig hjemme og i samfundet. Hvad er vigtigt og hvad er mindre vigtigt, når man skal opdrage sine børn. Hvordan udvikler vi god trivsel, selvværd og selvtillid hos vores børn. Hvordan giver vi barnet den ballast, det har brug for i denne verden. Hvordan får vi en god hverdag fyldt med glæde, ro og overskud hos alle parter.  

Jeg har arbejdet både indenfor normal og- special området.  Indenfor special området har jeg  bl.a været på forskellige behandlingshjem/skoler for normalt begavede børn og unge, med diagnoser indenfor autisme, asperger, tourettes, ADHD. Børn som har haft selv skadende og udad reagerende adfærd. Jeg har desuden været ressourcepædagog i børnehuse.

Min yngste søn er hjertebarn (han har en utæt hjerteklap). Han blev opereret, da han var 11 måneder gammel og skal på et tidspunkt have en kunstig hjerteklap. Desuden har han en øjensygdom Axenfeldt rieger syndrom. Da han var lille var han særlig sensitiv og kunne ikke lide høje lyde mm. Han har været gennem meget i sit korte liv, men har udviklet sig til, at blive en dreng med masser af selvkærlighed, humoristisk sans, omsorgsfuld, psykisk robust mm. Jeg er sikker på, at hans positive udvikling, har formet sig, fordi vi forældre, har hjulpet og støttet ham med de rigtige værktøjer, såsom struktur og forudsigelighed.

Min ældste søn er lige flyttet hjemmefra. Han har afsluttet gymnasiet og skal nu læse til markedsføringsøkonom. Hans børneliv har været præget af dele forældre og han har boet mest hos mig.

Desuden har jeg en kæreste og bor i lejlighed med lille have. Jeg er vild med naturen og alt hvad det indebærer.