Om mig

Mit navn er Stina, og jeg har en baggrund som pædagog med over 25 års erfaring indenfor børns udvikling. I løbet af min karriere har jeg haft dybdegående interesse i børneopdragelse, samt udviklingen af børns og forældres kompetencer. Min ekspertise spænder fra afgørende aspekter af opdragelse til fremme af trivsel, selvværd og selvtillid hos børn, samt de nødvendige færdigheder for at begå sig i verden.

Min erhvervsmæssige baggrund inkluderer varierende stillinger indenfor både almindelige og specialiserede områder. Indenfor specialiserede områder har jeg arbejdet på forskellige behandlingshjem og skoler, der har fokuseret på børn og unge med diagnoser som autisme, Aspergers, Tourettes og ADHD, samt børn med selvskadende og udadvendt adfærd. Jeg har også ageret som ressourcepædagog i børnehuse.

Min yngste søn er hjertebarn, og har gennemgået en operation for en utæt hjerteklap og vil på et tidspunkt skulle have en kunstig hjerteklap. Han har også en øjensygdom kaldet Axenfeldt Rieger syndrom. Hans tidlige sensitivitet over for stimuli som høje lyde blev mødt med omhyggelig støtte og struktur, hvilket har bidraget til hans bemærkelsesværdige personlighedsudvikling, herunder selvkærlighed, humoristisk sans, omsorgsfuldhed og psykisk robusthed.

Min ældste søn er flyttet hjemmefra og har færdiggjort sin uddannelse som markedsføringsøkonom. Sammenlagt har min omfattende erfaring og dygtighed i pædagogik og udvikling formet min tilgang til opdragelse og støtte af børn og deres trivsel.